Commentaren: 6
 • #6

  I.K. (zondag, 26 juli 2020 11:39)

  Heerlijk verblijf in dit mooie tipidorp. Supervriendelijke ontvangst, zowel door Marc als door Jacques. Prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen of gewoon zalig lang aan het kampvuur te zitten. Alles aanwezig voor een perfect weekend in de natuur met vrienden, familie of de jeugdbeweging. Ik voelde me plots weer helemaal op kamp zoals vroeger. Aanradertje!

 • #5

  Sylvie De Bruycker (dinsdag, 18 juni 2019 23:07)

  Aanrader! Unieke beleving voor jong en oud! Onze jongens waanden zich indianen en spreken nog over het kampvuur! De tipi's waren zeer knus en goed uitgerust! Prachtige streek en perfect om weekendje te genieten van de natuur!

 • #4

  ingo (vrijdag, 31 augustus 2018 12:47)

  onze groep O'6 (14 man) van VBS Wijer heeft tijdens een trekkingtocht van 48,5km gekampeerd in het tipidorp in Gelinden. Back to basics, maar op een alternatieve, leuke manier van alle comfort voorzien en op een schitterende locatie (!) gelegen, hebben we er laten zien dat teamspirit voor ons écht geen lege woorden zijn. Het tipidorp is voorzien van alles wat je nodig hebt om een incentive of kampeervakantie in groep te doen. Merci Marc!

 • #3

  Mediamixer (maandag, 27 augustus 2018 11:40)

  Wij verbleven met 10 collega's in het tipidorp in Sint-Truiden en vonden het fantastisch! Het was een hele leuke teambuilding ervaring! Mooie locatie, goede uitrusting en goede uitvalsbasis voor onze verschillende activiteiten. Een aanrader!!

 • #2

  Johan en Véronique (maandag, 14 mei 2018 22:54)

  We verbleven met een groep van 20 vrienden in het tipidorp. Een fantastische ervaring! Zeer lieve gastheer en gastvrouw, die duidelijke uitleg geven over hoe alles werkt en die het de gasten zo veel mogelijk naar hun zin willen maken. Op de hoeve woont een sympathieke man die graag wat uitleg geeft over zijn mooie kersentuin en bereid is om bij te staan bij vragen of noden. De tenten zijn van zeer degelijk materiaal en zijn goed onderhouden en uitgerust, met veldbedden, verwarmingstoestel en elektriciteit. De keuken en overdekte eetplaats zijn net groot genoeg voor 20 personen. Highlights van het weekend waren de avond/nacht rond het kampvuur en de mooie luswandeling die we in de directe omgeving maakten. Wij vonden het allen een superweekend. Met dank aan Marc, Chris en Jacques!

 • #1

  Vincent (zondag, 15 april 2018 22:04)

  Wij verbleven er 14-15/04 met vrienden. Super locatie op een afgesloten erf bij een sympathieke kersenteler, de tipi’s zijn mooi en volledig uitgerust met veldbedden, laadpunten GSM en verwarming om de kilte te breken. Wat kan er beter zijn dan na een avondje kampvuur een heerlijke warme douche te nemen. Ideaal uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of de fruitstreek te verkennen. Top weekend beleefd!��☀️�